Signal lemah? SLOW ke? Inilah Solusi signal booster πŸ“ΆπŸ“Ά

Comments

23 comments

  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Thanks for sharing oppaπŸ‘

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Harap harganya tak increaseπŸ˜…

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    GodBless
    Ada yang cuba? Ada kesan x?
    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN

    Oppa kan dah tested, bagi samples teknikal lagi πŸ˜‚

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    GodBless
    Baru tengok shopee byk comment x fungsi pun oppaπŸ‘€
    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN

    JANGAN beli Rm1, itu semua scammer 🀭

    Beli Yang berkualiti, harga Rm10+ sampai Rm30. Janji ada effects.

    Yang sebahagian takde effects, sebab tampal Di tempal Salah.

    Β 

    Ini kedai oppa Beli.

    https://shp.ee/9zmghqk

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Thank you oppa.

    1
    Comment actions Permalink
  • thank oppa for link , simpan cart dlu , wkakakkaka

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    GodBless
    πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN

    Tampal sticker ke-3 dekat main antenna, speed terus cecah 1.4Gbps πŸš€πŸš€πŸš€

    (5G signal reading terus turun sampai optimal, tetapi 4G sudah capai max..)

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Saya ada baca kat Shopee juga. Tapi sebab review dari Oppa saya anggap yang bagi 1 satr tu mungkin diorang tampal stiker ni kat salah tempat.
    Thanks for the review Oppa πŸ‘πŸ»

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    mantap.. jgn slh letak..jgn tutup kamera,..nnti x leh ambik gambar jaaa..haha

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Kena google antenna phone kat mana..😭😭 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    Oppa.. Gula gula itu boleh boost singal juga??

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN

    Gula tu free gifts, boost oppa moods 🀭🀭

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Saya nay try sticker ni. Sebab signal kat rumah saya memang slow...
    Iqbal, order juga la. Boleh kita bagi review. Mana la tahu Oppa ni product ambassador ke πŸ˜†

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Jangan salah tampal.kalau tampal ni tak boleh guna casing ke oppa

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN

    Tampal belakang phone, Oppa masih pakai casing, speed masih cun 800ish Mbps. 😝😝

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN

    Today tested in GSC indoor hall, KSL Mall.

    Β 

    Poco M4, with Signal Boost Sticker.Β 

    Yoodo 4G+ with 2-3 bars

    Β 

    vs

    Huawei P30, without Sticker.Β 

    Yoodo 4G+ with 0-2 bars.Β 

    Β 

    Β 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN

    Hari ini buat tempat Di kawasan Indoor TBS, super overcrowded.

    Β 

    Lepas tested Signal Boosted, Indoor Hall.

    Hari testing kat kawasan overcrowded, Poco with stickers kuat tarik signals 4-5 bars.

    1, Yoodo 4G+ dekat TBS Crowded Indoor with average 14Mbps πŸ‘
    2, Yes 4G+ also approximately 7Mbps Unlimited πŸ‘
    3, 5G speed outperforms than average speed.

    Β 

    Sebelum ini, Umobile/Digi saya SOS terus, Yoodo ada line tapi 1-2Mbps tanpa pasang sticker Signal Booster. 🀣🀣
    Sekarang, ini sudah jadi Kisah Lama.
    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN

    Hooray, my hometown 5G reaching 1Gbps after attached this magic stickers. 😍😍😍

    *Tested in center of 2nd floor shoplot, Kuala Perlis.

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Serious la... Ni tak payah pakai booster yang illegal tu... keep on updating Oppa πŸ‘πŸ»

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN

    Lol bro, Oppa sudah tested 4 scenarios along JB to Perlis...

    Johor Bahru, indoor cinema hall
    Kuala Lumpur, TBS overcrowded
    Penang, 3rd floor Semi-D, Bedroom
    Perlis, Very Congested hometown, below 1-3Mbps even using High-speed plan.

    1
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.