Comments

11 comments

  • Avatar
    IQBAL

    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Saya sebenarnya tak tahu apa pun pasal Zelda ni dan series dia. Bila dah berjinak baru tahu tentang hype Zelda ni. Pelakon terkenal Robin Williams antara peminat Zelda. Sampai anaknya pun diberi nama Zelda 😆.

    Tapi sekarang, ni antara favorite game saya 👍🏻

    1
    Comment actions Permalink
  • Ramai ramal Zelda TOTK dapat GOTY tahun ni 💪🏻

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Suzaidee, tak silap saya.. Zelda nak keluar game baru kan? Sebab terlalu banyak permintaan.. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Boleh dapat GOTY ke Aslam? Sebab boleh main kat Switch je huhuhu 😭😭

    0
    Comment actions Permalink
  • Ya iqbal, The Game Award bukan untuk 1 platform saja, semua terlibat termasuk mobile.. nanti vote la feveret game korang hehe

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Zelda yang latest ' Tears Of The Kingdom'. Buat masa ni takde yang latest

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Ohh saya silap.. ingat ada sequal. Rupanya dia nak buat macam GTA.. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Tapi open world ni bukan untuk semua orang. Saya pun bulan penggemar tegar. Kadang kadang boleh lupa mission utama 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Semalam Zelda menang award

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Zelda TOTK ni memang game wajib. Tapi bukan semua boleh layan. Saya tak habis lagi mission. Memandangkan ia open world, boleh terlupa pulak mission yang perlu diselesaikan 😆

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.