Comments

23 comments

  • Avatar
    IQBAL

    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Saya nak habiskan mission Zelda... Banyak pulak obstacles 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Iqbal, pandai pulak ah long ni buat ayat catchy ya... Iqbal design poster diorang ke 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Dorang kata Red Dead redemption ni banyak side quest 😭😭

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Ah Long kena ikut trend 😿 Miau 🎶 Miau 🎵Misi 🎶 si kucing ~

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    GodBless
    Kucing tu nampak macam mafia🙊
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Kucing tu ketua segala mafia 😎

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Xbox tiada masalah main game lama original version RDR ni sebab ada ciri backward compatibility samada game digital atau disc, kecuali PS4/5 untuk servis PS+.. untuk versi baru remaster ni kira ok la untuk new gen termasuk Switch, mungkin grafik lagi cantik & frame rate tinggi..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Xbox 😎👍 thx Aslam 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Layan Nintendo Switch la .. . Baru best 👍🏻

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya sensitif dengan screen kecik. Hahahahahaha

    0
    Comment actions Permalink
  • Switch support screen besar.. monitor, tv

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Aslam.. ᴼʰʰʰʰʰ ⁿᵒᵒᵒᵒᵒᵒ ˢᵃʸᵃ ˡᵘᵖᵃ ᵖᵃˢᵃˡ ᵗᵘᵘᵘᵘᵘ ᴬᴬᴬᴬᴬᴬᴬᴬᴬᵎᵎᵎᵎᵎᵎ 😭😭 waktu kat luar Aslam 😭😭 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Kawan saya dulu selalu racun saya. Tapi akhirnya sampai sekarang dia tak beli lagi pun. Saya layan sorang sorang je, Animal Crossing 😥

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Siapa kawan Suzaidee tuu 😱 😭😭😭😭

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Dulu dia budak kepong. Tapi dah pindah. Kalau tak tiap tiap minggu boleh jumpa layan ML kat mamak. Tak pun boleh la jogging sama sama kat FRIM 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Hahahahahahaahhahahahaahaha fuhhhhhh.. saya rasa tuu saya.. 😂😂😭😭😭 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Tu dia... Lari kat commuter kepong 😆.
    Kalo Iqbal balik sini saya tunjuk banyak perubahan kat sini. McD kepong pun dah tutup 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Dulu saya selalu dekat McD Aman puri  😭 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Dah keluar trailernya semalam

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Thx Aslam ❤️❤️ 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Mahal la game ni. Boleh beli physical version. Physical version kalau dah habis main atau boring... boleh jual 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    untuk PS dan Switch ni bukan remaster sebenarnya tapi game asal re-release untuk konsol gen baru.. lepastu ramai bising mereka jual harga penuh

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.