Comments

10 comments

  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Kalau korng dapat email dari Yoodo, isi la Google form tu... kita layan group laki laki pulak 😆

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Sedikit intro group ni.
    Group bawah YG Entertainment. Antara artis yang famous bawah YH ni adalah BlackPink Taeyang dan G-Dragon. 
    Group ni ada 10 orang jejaka. Yup 10 orang. Kalau saya join dah cukup untuk buat team bola 😆

    1
    Comment actions Permalink
  • Goodluck guys.. menang tiket best tu

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Saya harap saya menang. Boleh bawak IQBAL layan kPop

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    😆😆 hahahahagaga 

     

    Saya baru tahu dia bawah YG 😳 saya sekarang layan group Hybe 🌝🌝 hehehe

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Sekarang kPop bosan juga la. Saya masih layan group lama lama... New Jeans pun satu lagu je yang saya rasa ok... 

    0
    Comment actions Permalink
  • Saya nak lightstix je

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya tengok Le Sserafim sebab shot video dorang gempak gempak. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Diorang punya video production memang boleh jadi trending. Banyak artis antarabangsa dan tempatan influence dengan cara production mereka

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya tengok video style editing dia je..  (ˢᵃʸᵃ ᵗᵃᵏ ᵗᵉⁿᵍᵒᵏ ᵖᵒⁿ ᵖᵉʳᵉᵐᵖᵘᵃⁿ ᵈᵃˡᵃᵐ ᵗᵘ.. ᵖᵉʳᵉᵐᵖᵘᵃⁿ? ˢᵃʸᵃ ᵗᵃᵏ ᵖᵉʳᵃˢᵃⁿ ᵖᵒⁿ ᵃᵈᵃ ᵖᵉʳᵉᵐᵖᵘᵃⁿ ᵈᵃˡᵃᵐ ᵗᵘ.. ˢᵉᵇᵃᵇ ᵛᶦᵈᵉᵒ ᵉᵈᶦᵗᶦⁿᵍ ᵍᵉᵐᵖᵃᵏ ˢᵃⁿᵍᵃᵗ 😭 ˢᵃʸᵃ ᵇᵃᶦᵏ ᵒʳᵃⁿᵍⁿʸᵃ)

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.