TnG ewallet

Comments

25 comments

  • Avatar
    FOONG RUI BIN

    GO+ ada bagi interest. Ni tak bagus ke?

     

     

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Bagus bagus 😭 tapi kadang kadang saya nak 0 kan wallet saya susah ooo

    0
    Comment actions Permalink
  • RM10 minimum transfer dari ewallet balance kan

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Yup.. tu yang buat sakit hati tu.. kalau 8 ringgit ni di auto transfer ke GO+ balance AAAAAAAAA!!!!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Sabab susah waktu pakai Card Visa TnG.. kadang kadang duit kita Auto dibahagikan.. ciss.. kita nak guna full amount tapi dah susah 😭

    0
    Comment actions Permalink
  • Ooo...baru tau.thanks

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Sama sama Azrul

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Memang annoying. Saya terus disable Go+ 😆

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Saya pernah kena beberapa kali, sangkut masa nak bayar. Sebab main screen TnG app akan bagi total amount. Setelah bersabar berbulan bulan. Saya disable je 😆

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Huhuhuhu saya baru tahu cara nak disable GO+ 😭 AAAAAAAAAA!!!!!!!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    sangkut masa nak bayar. Sebab main screen TnG app akan bagi total amount. 

    Yessss kita senasib 😭😭 saya haritu nak beli... *Ehem*.. roti. Harga RM12. Fuhhhh..  RM2 dia Auto transfer ke Go+ ... Pastu ada kat Ewallet RM10 🤯 RM2 takleh transfer sebab bawah RM10. 😭 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! sttttuuuuuuuuppidddd 😭😭😭 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Siaapa yang displin, boleh la nak buat investment kat Go+. Tapi ni semua nak pancing. Bang kalo ko nampak RM500 dalam tu, ko ingat takkan sentuh ke. Once sentuh, jangan harap nak dapatkan 3.45% p.a. tu 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Walaupun kita pakai duit dalam GO+ masih dapat daily earning dee.. sekarang ni boleh direct guna terus dari GO+ tanpa perlu pindahkan ke ewallat balance, bestnya 3.45% tetap jalan.. kalau labur dalam GOinvest memang susah sentuh, tapi kadar lagi tinggi lah sehingga 12% dalam GOinvest

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    HAHAHAHAHAHA 😭 kebenaran yang pahit..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD FAIZ BIN MOHDKASIM

    pahit ku telan jua

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Pending... Jadi saya SC je :)

    1
    Comment actions Permalink
  • Ok noted dee..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    "Dont put all your eggs in one basket" ehh ehhh.. tu macam ayat saya ooo 🌝🌝 dekat thread lain 😭😭 eeee.. nakal 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Wow Aslam 👍 sampai dapat macam tu. Perggg. Saya punya 0.0009 sehari hohoho 😎👍

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Saya buat simple calculation. Kalau salah betulkan. Bayangkan ada RM500 letak dalam GO+. Berdasarkan 3.45% p.a. dalam setahun InsyaAllah boleh dapat RM17.25.
    Kalau nak gempak letak banyak lagi 👍🏻

    0
    Comment actions Permalink
  • Ya betul dee.. lepastu dia bahagikan untuk daily earning maka dapatlah sekian² sen.. kalau contoh hari ni ada pengurangan atau penambahan pada esoknya dia kiraan baru lagi ikut berapa banyak balance GO+ yang ada untuk daily earning

    Sekarang saya guna TnG bal..letak nilai dalam tu untuk perbelanjaan keperluan, bill, & lain².. masukkan dalam GO+ jadi ada jugaklah masyuk sikit dari tiada hahaha.. dulu guna Boost tapi kurang menarik dah

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Iqbal, nanti community day kita pow Aslam 😆.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD FAIZ BIN MOHDKASIM

    saya setuju

    0
    Comment actions Permalink
  • Hahaha boleh... 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Kita order room servis 😎👍 

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.