Problem with referral link information

Answered

Comments

13 comments

  • Ya same bro.. will report with Livechat agents tomorrow

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Yupp saya punya pon macam ni.. tapi tadi saya test suruh kawan saya masuk referral code.. boleh. Cuma link punya yang bermasalah. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    AMIR BIN AZMAN

    btw korang try reply ticket dalam Yoodo tak crash ke ?

    Saya baru nak taip kat ruang tu dah crash.

    Pernah dah report kat Yoodo LiveChat, status resolved je, nak reply tak dapat sebab crash.

    Then report kat Yoodo Whatsapp, baru dia kata akan semak pada technical team.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya sudah try.. saya punya ok saja. 😭

    Amir, boleh share sini? Amir guna Android/IOS version berapa dan phone apa?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    AMIR BIN AZMAN

    Ini web based, jadi saya tak rasa sebab phone. Either my link or memang semua orang alami masalah sama.

    Ke masalah reply ticket ? Saya dah try dekat Redmi Note 8 Pro dan Xiaomi 13 dua2 phone crash.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI sudah report problem ini kepada CM. Terima kasih ya Amir sebab alert problem ini pada peringkat awal. 😊

    1
    Comment actions Permalink
  • Hi Amir.saya dah cuba dan tiada masalah.harap pihak berkenaan dapat semak semula isu ini dan kongsikan bersama kami perkembangan terkini.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    Hi Amir! Thanks for letting us know! We will have our team look into this issue. But as for me, I don't have an issue with it... smlm baru invite my friends and okay for them. 🙆

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    AMIR BIN AZMAN

    Referral link tu memang tiada isu,boleh sahaja klik order sim,  cuma missing bonus tu tak keluar.

    Cuba check referral link and klik, tengok nampak tak bonus tu.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    GodBless
    Adakah sudah baiki web?

    0
    Comment actions Permalink
  • Hi GodBless

    Ya sudah dibaiki dan kembali normal.

    1
    Comment actions Permalink
  • MOO JUN FO

    If you still having problem with referral link/code please report with customer service via Live Chat before 6pm.. TQ!

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    AMIR BIN AZMAN

    I saw its already fixed. Thanks !

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.