Post gambar dalam community 🖼️🥒

Comments

43 comments

  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    cara sy senang je.. ss balik gambar yg dah tngkap tu kat galery.. auto kacik saiz nye hehe

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    YESSS!! THANK YOU IQBAL!

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Sama sama Cikgu Azie

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Terima kasih Iqbal. 👍

    1
    Comment actions Permalink
  • Macam kenal wallpaper tu xD

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Bijak Faris... 👍🏻 Saya kalau nak cepat, buat cara yang sama

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Bob
    Posted directly from yoodo app ..
    1
    Comment actions Permalink
  • Kalau gambar yang size besar, saya screenshoot & crop gambar tu baru upload ke komuniti.. 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Jika ada alternatif lain. Mohon share sini ya ❤️

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    App banyak Ads? Saya cuba cara macam ni 

    1. Tekan lama lama dekat app tu. (Lain phone lain cara) 

    2. 

    Uncheck/off kan penggunaan Data ✌️ 

    Kalau nak cara lain.. kena install mod Apk. Tapi itu bahaya.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD FAIZ BIN MOHDKASIM

    tq IQBAL ...sebab tu saya kurang post...xleh upload gmbar...

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Sama sama Faiz 🤤🥒✌️ lepas ni boleh rajin rajin upload gambar.. ❤️

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Sama sama Beh 🤤

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Wallpaper tuu buat saya rasa bertuah hahahaha 

     

     

    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Gambar yang sudah di Compress akan ada di sini yaaa 

    1. Masuk browse 

    2. 

     

    Akan ada di recent/baru atas sekali.. sebab ada phone yang tak terus masuk gallery. (Lain phone lain cara) 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD FAIZ BIN MOHDKASIM

    UNTUK PC MCM MNA NK COMPRESS

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    IQBAL MCM KENAL JE WALLPAPER TU

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Terima kasih Iqbal 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Wallpaper tu ada copyright 😁

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Faiz chumell chumell.. boleh guna yang ini.

    https://ezgif.com/optijpeg

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Cikgu.. yess yess saya pon kenal wallpaper tuu 😭

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Suzaidee, copyright? Hahahahahha saman saya please 🥺

    0
    Comment actions Permalink
  • Thanks iqbal infonya.saya selalu akan crop je.jd bawah 2mb😄

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Sama sama Azrul ❤️

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Saya save pakai app Sanseed. Set pada low res

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Iqbal, tak sampai hati saya nak saman... Rasa macam pengiktirafan tengok wallpaper tu 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya guna lagi Gambar Suzaidee ❤️.. dekat threads

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ONG JUAY SEONG

    "Post gambar dalam community"

    kalau saya nak post gambar iqbal dalam community , saya tak tahu gambar benar iqbal , ada apa apps boleh tolong ?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    IQBAL

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HO CHIEW KIM

    I post this try try

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.