XGP & PS+ 🎮 games [July]

Comments

21 comments

  • Avatar
    IQBAL

    Park. Saya follow thread ni ❤️

    0
    Comment actions Permalink
  • Thank follow thread yang sendu ni bal 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Semalam Xbox mengumumkan menambah beberapa lagi game ke dalam library gamepass. (July)

    5 Jul

    - GTA V - Include versi next-gen

    - Sword & Fairy: Together Forever

    6 Jul 
    - McPixel 3

    11 Jul
    - Common Hood
    - Insurgency

    14 Jul
    - Exoprimal (DAY ONE Release dari CAPCOM)

    18 Jul
    - Techtonica (DAY ONE Release)
    - The Cave

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Wow says masih ada lagi CD Gta V... Tak guna lagi.. fresh lagi 😭 untuk PC

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Kalau guna PC, saya cadang iqbal langgan Xbox PC gamepass.. RM15 saja sebulan region Malaysia.. tapi puas hati macam² game ada.. setiap bulan akan masuk game baru.. contoh senarai Xbox gamepass yang share diatas 🤩

    link: https://www.xbox.com/en-MY/xbox-game-pass/pc-game-pass 

    0
    Comment actions Permalink
  • Follow untuk mengetahui info semasa😄

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Wow.. Terima kasih Aslam ❤️ lagi jimat dengan game pass ni..

    0
    Comment actions Permalink
  • Sama² bal.. & terima kasih Azrul singgah teratak buruk saya 😆 

    Xbox gamepass ni konsep dia sama macam Netflix, selagi ada aktif langganan korang boleh download dan akses semua game. Macam² game dari Triple A, double A, indie games, new games, backward compatibility games... Sapa² yang ada PC, Steam Deck, Rog Ally, saya recommended korang langgan Xbox PC gamepass ni 👍🏻.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    i wish i have ps :D

    1
    Comment actions Permalink
  • PS pastu subscribe Playstation Plus mantap tu faris... 👍🏻

    1
    Comment actions Permalink
  • PS baru umumkan senarai beberapa game dimasukkan kedalam Game Catalog dan Classic Catalog untuk bulan July ni

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Hanya mampu tengok je

    0
    Comment actions Permalink
  • Haha itulah dee.. best² game catalog PS

    0
    Comment actions Permalink
  • Lagi game yang ditambah ke dalam library game pass Xbox, dan ada beberapa game yang telah masuk sejak semalam dan game lain akan menyusul sehingga akhir tarikh Julai ini... so kita tunggu lagi info untuk game bulan Ogos nanti 👌🏻

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Game yang split screen? Boleh main dua orang.. nanti boleh kita main sama sama dalam bilik Suzaidee.

    0
    Comment actions Permalink
  • Ada bal.. contoh macam game It Takes Two diatas, game tu boleh coop & split screen

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Game split screen best 😭 mengeratkan hubungan ❤️

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Figment 1 saya dah settle. Sekarang plan nak layan Figment 2. Soundtrack game ni layan juga 🤘

    1
    Comment actions Permalink
  • Baru tengo trailer dia jap tadi nampak best dee..creature dia comel² seram.. yang kedua masuk gamepass 20 julai nanti.. Figment 1 add dlm wishlist

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Tapi ada juga level saya sangkut. Solution, tengok kat YouTube 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • peliklah yang F1 lagi mahal dari F2 dalam Microsoft, lepastu F2 dorang masukkan kedalam gamepass nanti.. tengok dalam Steam semalam harga F1 lagi murah dari F2

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.