Macam Mana Air Starbucks Boleh Jadi Simbol Kekayaan?☕

Comments

36 comments

  • Sama macam iphone?😄

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOO LYE HENG

    Mmg setuju sangat dgn analisa ini 🙂

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya pandang Starbucks ni symbol rompakan.. overcharge quality. kecuali kek 🍰 saya suka kek dia... Sebab saya suka kek AAAAAAAAAAA!!!??!!!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD IZUAN HAFIZ BIN ISHAK

    Dah stop minum setabak... Aku dah sedar yg lidah aku lidah org kampung ja.. kopi aku cuma kopi "O" dicicah dengan biskut hup seng. menghirup sambil merenung ke luar tingkap sambil memikirkan kenapa padi buang kulit jd beras...hmmmm

     

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Wahh ini menarik.. yang tak dibuang kulit jadi gandum?

    Topic ni kita boleh bincangkan sambil minum kopi..

    0
    Comment actions Permalink
  • Kenapa beras jadi rice dan nasi jadi rice.pening jugak🤷‍♂️

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    Minum starbucks bila ada gang je.... sbb i prefer black coffee. sama lg skali dgn MOHD IZUAN HAFIZ BIN ISHAK hahahha! 

    mmg x minat kopi fancy fancy... sekali sekala blh lah

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Bubur jadi nasi.. nasi jadi sushi.. lagi pening Azrul..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOO LYE HENG

    OK, mcm mana ceritanya pulak dgn chocolate rice ... haha

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Starbucks overrated la 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Korang beli beans... Grind... Lepas tu brew je sendiri. Boleh explore drip coffee, french press, etc... yang tak memerlukan coffee machine. Cuba long black/ americano... 👍🏻

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG CHONG GHEE
    good strategy..
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Chocolate rice.. red bean rice.. 😭

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD IZUAN HAFIZ BIN ISHAK

    Azie  wah...kalau byk persamaan mungkin azie generasi sama macam saya kot.. lewat 80-an awal 90-an?

     

    btw 1st time beli starbuck saya order cappuccino tak salah saya. Tak tahu pulak sugar-free... kontrol macho habis sebab time tu g dgn membe. Malu la sebab beli dgn konfiden acah2 berpengalaman...

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Dekat Starbucks.. saya suka borong tissue dia dulu.. tapi sekarang dorang control tissue 😭

    0
    Comment actions Permalink
  • Buat ape amik tisu banyak2 tu iqbal.jual kat sopee ke😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Tak pelik kopi jual tepi jalan pun dah rm5.nasib sedap😄

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD FAIZ BIN MOHDKASIM

    saya tgk simbol starbuck mcm scamer

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Untuk permulaan korang boleh try brand seperti Illy, Lavazza... lepas tu korang boleh tahu Starbucks is overrated 😆. Buat sendiri pun lagi jimat.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD FAIZ BIN MOHDKASIM

    boleh try kopi kampug indonesia...atas nye serbuk....mantulll...

    0
    Comment actions Permalink
  • Tu la..nak dapat branding yg kuat mungkin 1/100

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Tissue tuu ada class.. bila orang mintak tissue 😎✌️ nampak saya macam james bond

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Azrul, penggemar kopi sejati akan tahu jenama jenama ini, termasuk yang datang dari Indonesia. Macam saya, lebih suka jenama dari Itali. Jenama Malaysia dari Ipoh pun terkenal juga. 
    Korang nak buat coffee testing jangan minum dengan gula. Kena latih rasa minum tanpa gula

    1
    Comment actions Permalink
  • Tak leh telan Dee.mesti nak letak jugak gula sikit😄

    0
    Comment actions Permalink
  • Fakta ke auta?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD FAIZ BIN MOHDKASIM

    letak secubit je

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    kena try guys... InsyaAllah ok. 
    Azrul, fakta tu saya selalu dengar juga. tapi kalau dah minum kopi dengan gula 3 sudu... sambil minum hisap r*k*k memang fail juga 😆
    Sebab ada juga yang saya kenal, jenis minum kopi kena berasap... baru syiok... katanya 😆

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Tau x knapa diorg control tissue nie Iqbal..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Iqbal borong tissue kat Starbucks

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.