Call defult sim 2

Comments

6 comments

  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Saya pun first time dengar FDN ni.. bro sudah cuba reset phone setting ? 

    Dan untuk PUK number tu boleh dapatkan di belakang kad ceraian sim, atau kalau tak jumpa lagi bahagian tu boleh cuba hubungi Live Chat Yoodo untuk minta nombor PUK.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    Hi AHMAD ADLI BIN ZULKIFLI issue dh settle ke? Blh try buat mcm apa yg Aslam suggest. Reset phone setting. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    AHMAD ADLI BIN ZULKIFLI
    Tk try reset lg. Mmg plan nk reset all seeting and wipe out, cuma tk siap backup lg, tinggal berapa percent lg nk siap. Klau reset network setting dh buat. 
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    AHMAD ADLI BIN ZULKIFLI
    Wasalam, mslh tk sattle lg
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    phone beli mana Ahmad? cuba bawa check dengan seller.. mungkin ada masalah pada firmware ke apa apa yang kita tidak pasti puncanya

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    Ada phone backup.. boleh cuba masuk sim dah test.. 

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.