Wo Long: Fallen Dynasty

Comments

11 comments

  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Ya betul.. PC & konsol size memang gila.. paling besar setakat ni aku download Call Of Duty Warzone size +/- 120GB.. tu pun aku tinggalkan semalaman download, esok pagi buka dah siap 😆 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD IZUAN HAFIZ BIN ISHAK

    Aslam aku tetap setia dengan modern warfare3... Installer dari zaman belajar u lg...hahaha

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN
    Game baru ke? 
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Aslam dah start balik aktif gaming ... Kat Nintendo switch ada tak game ni? 😊

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Tiada Dee.. yang A Plague Tale Requiem tu ada di Switch tapi cloud version 

    @oppa ya baru..

    @iqbal haha ada game sesuai untuk kanak², orang dewasa pun layan.. Minecraft Legend nanti bulan 4 tahun ni release, game ni semua platform ada termasuk Nintendo Switch.. nanti saya cuba

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    IQBAL you 18SG ke bawah ke? hahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahaha

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD IZUAN HAFIZ BIN ISHAK

    size game sekitar 45GB.

     

    Salah 1 punca aku giveup nak buat PC...Game AAA semua 30gb keatas. Internet rumah 30mbps ja... berjambang tunggu...haha

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG CHONG GHEE
    45gb.. ok lah.. bye bye 👋

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    standart lah tu size game besar2 hehe

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG RUI BIN

    Wow, released by the famous Japanese game maker, KOEI.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Aslam, gamers sejati. Sanggup tu download semalaman 👍🏻

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.