Comments

10 comments

  • Avatar
    BEH TONG YU

    ย 

    Hi Visitor (1674879430), Yoodo 5G pass is only available on high-speed data plans.

    A high-speed internet data plan quota can be used for a hotspot.

    ย 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Yoodo 5G pass allow you to use 5G network. All quota data use from all high speed internet data plan.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Hi Visitor welcome to Yoodo Community.

    Seperti yang Beh telah jelaskan, itulah fungsi pass 5G dan kuota plan Yoodo.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Apa yang beh terangkan tu betul. Kalau unlimited takde 5G, sebab speed pun max 6MBps

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    ย Hi! Harap jawapan kami dpt membantu ๐Ÿ˜Š

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD NAZRI BIN MOHD ALI
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD NAZRI BIN MOHD ALI
    Boleh sangat la kan... 800mbps download...
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    800MBps... power gila. Level ferrari ni ๐Ÿ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ONG JUAY SEONG

    dengan speed ni , kalau download file 10mb , orang tu pasti click banyak kali !! sebab click , tak respond ... click lagi tak respond ... lagi .. lagi ... x1000

    sebabnya lepas click sudah complete . haha

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Ong ๐Ÿ˜†.
    Baru nak buat kopi, tak sempat pegang sudu, dah habis download ๐Ÿ˜†

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.