Teka teka Monday πŸ˜‚

Comments

51 comments

  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    ASL pls! πŸ˜†

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI 🀭 bwahahhhahahahahahhahahaha... eh eh kita sama generation ke πŸ˜‚

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Antara jajan yg paling sedap

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN

    mIRC, atuk chatroom ni 🀣

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    WONG MENG JIAN πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚Β 

    Kannn... happening weh MIRC ni dulu

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF Hiro dtg lagi.....!! hahaha

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    BEH TONG YU omg ICQ!Β 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD FAIZ BIN MOHDKASIM

    kampungku

    Β 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOO LYE HENG

    Sini banyak generasi irc ni .... haha.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Hahaha ya Azie.. 80's 😎 .. Saya dulu kalau tak pi cyber atau stay rumah kawan.. bunyi dial up internet masa tu treeett tettt toooooott tenggg truuuuut.. 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF
    boring2 layan #kuiz je
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN
    35😁
    saya muda Dua thn πŸ˜†
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI HAHAHHAHAHAH BETUL BETULLLL... pastu bila terdisconnect kena dial balikkkkkkkkkkkk adddduhhhh

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    IQBAL awat sweet sgt??? πŸ˜‚

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOO LYE HENG

    oh, terlupa nak jawab teka-teki.

    Tengok username yg ada tambah nombor kat belakang. Klu Jubei88, maknanya dia lahir tahun 1988, dan dr stiu, bolehlah teka umurnya ....

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG CHONG GHEE
    my favourite band is black pink.
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF
    bapak segala winAmp
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG RUI BIN

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    FOONG RUI BIN ZIDANEEE!! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD FAIZ BIN MOHDKASIM

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF
    gadget macam Faiz tu memang xpernah merasa.sama la macam gameboy ape tu semua.hanya mampu melihat kawan main je😭
    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    kat mIRC ni bayak gila chat room. Ingat lagi antara chat room yang famous... namanya Kampung πŸ˜†

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Iqbal, Strawberry Shortcake tu dulu fav anak saya. Apa yang dia tengok dan music dia layan sampai sekarang saya layan. Itu yang sampai terjebak ke kpop πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Faiz, Tamagotchi ni dulu memang trend la. Siap ada couple yang main tolong jaga kan awek dia punya.
    Foong, ZIdane famous masa final ni because of his headbutt πŸ˜†. Kalau google headbutt pun, gambar dia akan keluar πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Masih lagi jual Iqbal. Tak terlambat nak merasanya :).

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Saya sempat juga merasa pakai pager. Masa tu rasa dah gempak πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD FAIZ BIN MOHDKASIM

    harga keras ckit..tapi mampu milik

    Β 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD FAIZ BIN MOHDKASIM

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    PS5 Bangsawan Iqbal. Saya sempat sampai PS2. Lepas tu tak terkejar dan dah mula fokus pada anak. Sekarang layan game kat mobile je. Mudah, boleh layan dimana mana. Masa melabur pun boleh πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.