Comments

15 comments

  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Ada try aeroplane mode ... Check APN ..dah pakai yoodo apn?. Encik di kawasan mana nie?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Assalamualaikum selamat pagi..

    Boleh tahu tempat dimana ?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Jika masih no network signal, sila laporkan kepada live chat agent.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    AMIRUL EFFENDI BIN AZMAN

    Dia tulis kat apps, bawak keluaq sim kad lama. Active sim baru..??? Mai mana sim baruuuuuu.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    AMIRUL EFFENDI BIN AZMAN

    Dah tukaq p kat hp lain pon sama no sevice.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ONG JUAY SEONG

    macam mana kamu dapat sim card pertama , boleh dapat lagi sim card baru ikut cara tu , boleh dapat lagi sim card ketiga kalau mahu , sim card yang dapat lagi ialah kosong punya .

    kamu boleh dapat lagi sim untuk tukar sim dari nombor sedang guna ke sim baru , untuk cuba tengok sim rosak ?

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Hi Kechik Fixit HUB, sudah contact live chat agent?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF
    kurang jelas permasalahan yg dihadapi.boleh contact live chat untuk bantuan lanjut
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    AMIRUL EFFENDI BIN AZMAN

    Contact live chat pon tak settle jgk. Kena tgu 28-48 jam plk. Semak betoi la, center pon xdak.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    AWIRUL EFFENDI BIN AZMAN

    Dok nampak sim ni rosak.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Aikk ada dua nama sama

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HAIL YUSRI BIN ALIAS
    Mmg sial yoodoo ni!!! 
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HAIL YUSRI BIN ALIAS
    Semua dh buat, tukar apn apa - pun x boleh mmg - lh yoodo ni 
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    theJeff Yoodo Staff

    hi HAIL YUSRI BIN ALIAS, understand you're stressed right now, but spamming all post won't solve your issue. 

    Sorry you had to experience that, I not sure kenapa your case camtu but live chat start balik at 9am. Nanti I help to follow up jugak ya, harap boleh selesaikan masalah nie cepat mungkin. Thanks 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    Hi AMIRUL EFFENDI BIN AZMAN we're sorry for the inconvenience caused. Our CS team dh escalate team this issue smlm and today morning kita dh reach out to you. Hope this helps. If ada any other issue blh contact kami di live chat 😊

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.