Tolong Custo - Mini Contest

Comments

74 comments

  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    hehehe... nama dalam contest ni tak melibatkan hidup atau yang dah mati πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Soalan KBAT ini...

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF
    tak payah pening2 iqbal.bunga bukan sekuntum.kat selangor ni 80% wanita belum berkahwin.peratusan untuk memiliki antara 2-3 pasangan adalah sangat tinggi.jom pindah selangorπŸ˜†πŸ‘
    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF
    masuk live chat.minta suspended nombor gf tu.bgtau ejen tu jodoh tak pnjang.nanti gf buang simkad tu.lepas tu minta ejen live chat aktifkan semula nombor tu selepas kita dapat simkad baru.boleh eh camtu?haha
    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Azrul punya jawapan sempoi πŸ˜†
    Iqbal, kalo breakup jangan mengadu kat live chat... ramai beratur tu πŸ˜†

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    Jagan percaya yang ini bukan cerita IQBAL.. IQBAL ini buaya...Β 

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    penyelesaiannya. mark simkad itu sebagai missing atau rosak. dan gantikan dengan simkad baru. jadi iqbal boleh enjoy dengan nombor simkad itu lagi

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    Saya suka jawapan MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    NG SEA CHOOI betul tu. IQBAL Buaya Senior 🀣

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG CHING WAN
    Kesian iqbal. Tiap kali kena.Β 
    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Ching Wan... ,πŸ˜†
    By the way Ching Wan. Submit je jawapan anda. Mana la tahu terpilih 😊

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ONG JUAY SEONG

    to iqbal : buy whole Yoodo , then take back what you want !

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ONG JUAY SEONG

    not a problem for iqbal to buy yoodo , cause he has own town .

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Perghhh ni level Tan Sri... Takpun kerabat πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF
    senyap2 je iqbal jadi datuk bandar.haha
    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    Perrghhh.... IQBAL kaya rayaaa

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG CHONG GHEE

    IQBAL bangsawan ini..

    Β 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Hi Iqbal,

    Β 

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Nama Iqbal ni kalau banyak kali mentioned dam community, saya rasa tak lama lagi boleh ada dalam 1st page google πŸ˜†

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager
    betul la... kenapa takde jawapan lagi ni? 🀨
    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF
    hensem ibin sikat tepi🀣
    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF
    kena pinned posting ni mungkin user yg lambat masuk posting ni dah dekat bawah
    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager
    HAHAHAHA... cikgu suka tu Iqbal. ye owner post ni pun tgh bz vday 🀣
    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    haha katun mana pulak tu udin dan ibin ?? xpnh dgr pulak

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    InsyaAllah esok keluar lagi satu soalan... harap boleh meriah lagi esok πŸ˜†

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Kalau ada blank SIM ditangan, terus buat replacement SIM.. kad dekat gf iqbal tu akan mati sendiri, iqbal dapat nombor tu balik

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF
    ada yg jawab tepat tak soalan pertama ni..soalan kedua nak keluar niπŸ˜„
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    Nanti kan soalan part 2... jeng jeng jeng!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    CORA DEBBIE YONG MEI LING
    soalan ke2 adalah....dimanakah Iqbal sekarang?
    1
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.