Menu Rahmah RM4.90 Sahaja

Comments

189 comments

  • Avatar
    FOO LYE HENG

    Geng air ... ✌🏻

    7
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Yoodo, boleh la buat pelan Rahmah pulak 😆👍🏻

    6
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD IZUAN HAFIZ BIN ISHAK

    Untuk yang bekerja boleh la berjimat makan tengahari...Kt FB ramai share ada kedai dah mula kurangkan harga kt tempat dorang... tp aku sedih guys... bini aku dah warning jgn makan menu rahmah waktu rehat.. Makan menu suzi (nama dia) yg bekalkan jer...hukhuk

    6
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOO LYE HENG

    Setuju dgn Dee ... sy pun nak review klu ada siapa2 yg dah try ... contohnya nak tau betul ke menu rahmah ni ada kat semua Giant? Ataupun, samada ia serupa gambar yg dipromosikan?

    6
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOO LYE HENG

    Sy tengok banyak menu rahmah ni nak masukkan air botol dlm menu ... klu betul takde duit ataupun nak jimat, bawa sajelah botol air yg diisi dgn air kosong dr rumah. Sy mmg selalu bawa air kosong bila keluar makan ... bukan setakat jimat, boleh juga kurangkan minuman bergula.

    6
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    6
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Mantap Mydin 👍🏻

    5
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ONG JUAY SEONG

    jual di semua mydin atau yang terpilih ?

    5
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FD ZAH HANI BINTISULAL IAN

    Wow murah. Selalu kat mall nasi campur campur sayur tak murah camni. Nice👍

    5
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD HISYAM BINMOHAMED SUKURDIN
    good efforts to help those needed. tak salah if those yg mampu to support these efforts also.
    5
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF
    inisiatif baik dari kerajaan.dapat mengurangkan sedikit bebanan rakyat marhaen.menu pun nampak sedap👍
    5
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Hampir 15000 premis menyertai inisiatif Menu Rahmah, Mydin salah satunya..

    5
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    semua giant ke oppa ?

    5
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    Nak dua dua. Pasti kan 4k ye 😁😁

    5
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    Tak boleh pilih kerana 2 2 menarik hahaha

    5
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Harap program Menu Rahmah ni bukan ada musim je la... 
    Walaubagaimanapun, inisiatif yang bagus dari kerajaan dan peniaga peniaga yang terlibat... 👍🏻

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Yoodo boleh la buat... Pelan Rahmah... Pelan 2GB atau 6GB kasi harga RM4.90... common Yoodo 😆💪🏻

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Set RM2.50 sahaja.

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Durian pun ada harga rahmah.yg kurang berkemampuan boleh la beli untuk rasa.yg mampu jangan pergi borong pulak😅

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Burger King

     

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF
    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Benda baik kita sokong! 👍🏻

     

    Dapatkan quarter chicken bersertakan 2 lauk sampingan pada harga RM4.90 SAHAJA!

     

    Ye. RM4.90 SAHAJA! Disediakan oleh The Roasted Chicken! 

     

    Lebih 33 lokasi di seluruh negara!

    Di antaranya…

     

    DAMANSARA UTAMA:

    Public Bank Damansara Utama, Jalan SS21/60, Damansara Utama 47400 Petaling Jaya

    (Isnin - Sabtu, 12pm - 9pm)

     

    SUNGAI BULOH:

    A&J Grill Burger, No. 5, Jalan Dataran Villa Putra 1, Taman Villa Putra, 47000 Sungai Buloh

    (Setiap hari, 1pm - 9pm)

     

    SUBANG JAYA:

    Pasar Moden MBSJ SS15, Jalan SS15/8a, 47500 Subang Jaya

    (Selasa - Sabtu, 3pm - 11pm)

     

    TTDI:

    KK Mart, Jalan PJU 8/5F, Damansara Perdana, 60000 Kuala Lumpur

     

    PUCHONG:

    PapaVan Malaysia, Jalan Kinrara, Bandar Kinrara, 58200 Puchong

    (Setiap hari, 11am - 3pm)

     

    PANDAN INDAH:

    Padang MPAJ Pandan Indah, Jalan Pandan Utama, 56100 Kuala Lumpur

    (Isnin - Jumaat, 4pm - 12am)

     

    SHAH ALAM:

    SZ Le’Park, Jalan Platinum 7/52, Seksyen 7, 40000 Shah Alam

    (Isnin - Ahad, 5pm - 12am)

     

    DENAI ALAM

    No.44, Jalan Elektron U16/E, Denai Alam, 40170 Shah Alam

    (Isnin - Jumaat, 12.30pm - 9.30pm)

     

    BANGI:

    McDonald’s Bangi, Persiaran Bangi, Seksyen 8, 43650 Bandar Baru Bangi

     

    BANDAR SERI PUTRA:

    Masjid Bandar Seri Putra Bangi, Jalan Seri Putra 2/1, Bandar Seri Putra, 43000 Kajang

    (Sabtu - Khamis, 12pm - 5pm)

     

    DENGKIL:

    Cloud Brew Cafe G-02, Jalan Dengkil Centre Point, 43800 Dengkil

    (Isnin - Sabtu, 1pm - 10pm)

     

    SEPANG:

    KFC Sungai Pelek, 23-8, Jalan Besar, Sungai Pelek, 43950 Sepang

    (Isnin - Jumaat, 1pm - 9pm)

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF
    setuju dgn suzaidee.harap bukan program bermusim lah.
    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Siapa yang dah makan kat mana mana kedai ada menu rahmah share la review korang. Baru tahu gambar legit ke tak... Please :)

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Foo, betul tu. Kita geng bawak botol air 😆

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    Boleh kasi review bal

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF
    puas hati rm5.portion cukup utk kenyang.nanti korang jalan mana2 kalau nampak restoran yg ada label/poster menu rahmah boleh la tepek kat cni
    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ONG JUAY SEONG

    menu IQBAL , nasi ayam goreng RM1

    nasi + ayam satu ekor + sayur 10 jenis

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    besar pulak air botol tu ? dlm iklan kecil haha

    3
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.