CNY 2023: Yoodo SIM delivery delays 📬

Comments

26 comments

  • Avatar
    FD ZAH HANI BINTISULAL IAN

    Simkad free kita apply ada limit tak berapa?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Zah Hani boleh je order banyak kali tapi setiap order hanya sekeping simkad je.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Kalau urgent boleh dapatkan di kedai mesra petronas dan stesen bhp terpiih

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    Hi FD ZAH HANI BINTISULAL IAN. tak silap sekali paling banyak limit 5.. Kalau nak lebih.. boleh Live chat.. cuba mintak send banyak sikit.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Sebulan limit 5 pek (standard delivery), cara order buat satu satu, tak dapat 5 pek dalam 1 parcel ya.. kalau order lebih dari limit, sistem Yoodo akan cancel sendiri "too many subscriptions" katanya

    Tips nak order banyak, guna akaun lain.. family ke kawan ke.. tapi jangan order dihari sama tersebut di alamat yang sama (order akan ditolak), guna alamat lain kalau ada. Kalau nak guna alamat sama juga boleh order hari lain contoh esok, lusa, tulat dll

    btw, sekarang senang nak dapat dimana² stesen minyak (area semenanjung sahaja) cuma kena belilah RM3.

    *Info tambahan: Sarawak/Sabah sekarang ni ada hub untuk penghantaran SIM Yoodo, jadi tempoh penghantaran tu tidak terlalu lama.. pengalaman saya beberapa minggu lepas terima SIM dalam tempoh 2 hari saja dari KK hub -> SDK.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Sangat jelas perincian dari Aslam.terima kasih berkongsi tips

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Thanks Aslam for the info 👍🏻. Sangat terperinci.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Sbln dpt 5.. order pakai user lain..contoh nya saudara ..ajak2 family pakai..order lagi. ... Dpt la keep stock di tgn ......yg best.. sim free ja....

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Korang simpan banyak banyak setiap bulan habis ke?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Stenbai sim extra.kdg2 kawan tanya terus bagi simkad daftar guna referral.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Bagus jgk tu iqbal.jgn lupa letak gambar tgh posing kat kad tu.supaya menarik lebih ramai semut

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FD ZAH HANI BINTISULAL IAN

    Yoodo sim are very powerful for entrepreneurs. Iykyk. Thanks for all of the responses. Gonna grab some more sim👍

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HO CHIEW KIM
    OK.  order for spare.... 
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ONG JUAY SEONG

    pergi yoodo punya warehouse ambil , pasti banyak , kotak2 ambil .

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Iqbal jgn scalp pulak ye.haha

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Ong selalu fikir luar kotak.kotak dan ong berpisah tiada

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Iqbal plan nak menang iphone ke? 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Sama² kasih Azrul, Dee, Hani, Iqbal.. 

    Saya pun simpan beberapa keping untuk user self collect sendiri di sekitar area saya, dan untuk simpanan saya sendiri kalau² emergency perlu SIM gantian segera

    bestnya SIM pack Yoodo ni boleh simpan lama, tiada tarikh luput.. saya ada simpan pek lama tahun 2018, saya bagi member saya sekeping pada 2 bulan lepas dan berjaya diaktifkan, boleh diguna macam biasa

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Betu Aslam. Ramai antara kita yang tak promote secara aktif pun akan simpan backup SIM. Selain dari itu, kekadang bila jumpa saudara mara ada juga yang cerita nak tukar telco. Kita pun apa lagi la, terus tukar mode jadi promoter 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    apa susah Iqbal... register je satu lagi line. Kasi test boleh pakai atau tak. Ala dah order 5 lagi kan 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ONG JUAY SEONG

    iqbal tak payah menang , terus bagi kamu phone lipas !

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Ala Iqbal... Bukannya tiap tiap hari nak tengok SIM kad tu 😆.
    Janji boleh pakai lagi 👍🏻

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Lepas ni boleh check kat Shopee... mana la tahu Iqbal dah buka store 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Harap produk kat kedai BuluBasah patuh syariah 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF
    jangan terbulu² iqbal
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Esok hari Jumaat... Sunat cabut bulu 😆

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.