Add on Data for Genshin Impact

Comments

30 comments

  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    boleh muat lagi tu iqbal... install kat infinix tu byk lagi kosong storage haha.

    boleh main co-op... masuk world kwn

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Genshin Impact game update memang perlukan data banyak.. saya setuju cadangan ni, harap Yoodo dapat pertimbangkan.. undi +1

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Good suggestionπŸ‘

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    sama main genshin jgk

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Up juga.. Saya nak try main. Tapi nak download in game dia pon dah 30GB πŸ˜Άβ€πŸŒ« terus saya batalkan niat saya.Β 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Overall storage Genshin ni guna berapa Faris? 50GB ke? Menangis phone saya nanti..Β 

    Faris main Genshin kan haritu? MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD WAFIUDDIN BIN ALI

    @SUZAIDEE hahaha..Saya pun Saja try. Lagi pun Saya bukan peminat RPG. Dah bosan Nanti, Saya stop la main. 🀣🀣

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    IQBAL

    ni total genshin impact... kalau x nak download boleh main cloud punya MB kecil.. tp kena kuat sikit la line hehe

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD WAFIUDDIN BIN ALI

    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM kering quota yoodo nak download saja..haha
    guna wifi unlimited la kot. download waktu nak tido, esok tau2 siap..haha

    IQBAL tau xpa. baru start main. selagi tak sampai level susah, selagi tu main..hahaha

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Hahahahahaha.. Whaaaatt? Boleh main co-op? Best tu 😭 nanti saya download.. Tunggu renew plan beli unlimited data..

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya download yang online jee.. Untuk main dengan community yoodo.. Tapi ada abg tuu.. Sidai saya. HAAHAHHAHA

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG CHONG GHEE
    Thanks. tapi tak main game in.
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD WAFIUDDIN BIN ALI

    Walaupun tak main game, saya tetap upvote +1 untuk ni.

    UP

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD WAFIUDDIN BIN ALI

    UP 1 KALI

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD WAFIUDDIN BIN ALI

    UP lagi. Boleh mula berjinak main game critical Gini. Biasa main game geli2 skrg..haha

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD WAFIUDDIN BIN ALI

    Saya tgh download genshin tapi baru separuh in game download.

    Lessons learned:
    1. Full charge phone sebelum tidur
    2. Data cukup or Wifi(Unifi)
    3. Mula download dan tidur.
    4. InsyaAllah esoknya siap dulu atau phone off 😁

    Sekadar teori diatas kecuali downloadnya mmg gigih nak tunggu siap..🀣🀣🀣

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Untung aaa.. MOHD WAFIUDDIN BIN ALI guna wifi 😭😭 hahaha

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Game ni antara game yang menguji GPU... Tapi saya tak nak download... πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD WAFIUDDIN BIN ALI

    @IQBAL rezeki DaribAllah. Tapi punya lama apply Dari PKP, time nak masuk office baru dapat. Huhu

    Yoodo gak terbaik, sampai je sim, apply terus settle..πŸ˜πŸ‘

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Kena ada 5G ni, baru sedap download πŸ‘πŸ»

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    37GB tuu tuuu.. Besar gak.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Hahahaahah.. Boleh main online kan? Multiplayer?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Kalau boleh.. Nanti boleh kita main sama sama..Β 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD WAFIUDDIN BIN ALI

    IQBAL setakat Ni tak nampak Ada feature utk invitation. Kalau jumpa, roger2 sini. πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ‘

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Hahaha alright πŸ’ͺ😎

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya download pubg.. pon dah telan 11GB πŸ₯ΆΒ 

    Β 

    ML pulak AAAAAAAAAAAAAAAA!!! 7GB AAAAAAAAAAA!!!!!Β 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    besar2 semua game size skrng. storage nak kena besar

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    tu sebab sekarang saya hanya main selected game je dekat phone. Bila dah bosan, delete πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    sedih tu kena sidai... 😭

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    On going lagi kena sidai ni... 😭

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.