WINNER ANNOUNCEMENT: PART 2: COMMUNITY LEADERBOARD TOP 50 REWARDS: RM30 DOMINOS VOUCHERS X 50  [16 - 31 DEC 2022] 

Comments

183 comments

  • Official comment
    Avatar
    Azie Community Manager

    Happy Fri-yay uols! Korang, min nak mintak tolong skit, can? 💕 For those yg tak dpt email for the vouchers but your name is listed as one of the reward winners, can you drop us an email at community@yoodo.com.my to update us on your active email address? Don't worry! Just drop me an email and I will send the vouchers to you 😊

    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FD ZAH HANI BINTISULAL IAN

    Nak menang leaderboard kena ikut criteria yg staf senaraikan ni. Bukan kita assume topap, jemput orang, staf lama yg aktif akan menang. Bukan. Insyaallah berbaki beberapa hari ni kalau aktif, dapatla jadi top50. Kalau tak dapat jugak memang 🤬
    Hanya perlu banyak
    -post
    -reply
    -upvote/downvote

    Best of luck everyone❤️

    Leaderboard rewards are as listed, is for Yoodo to reward those who are active and engaged in community. The scores reflect a few things from posting, replying, when you thumbs up/down a post or any comments.. basically it shows you're doing more than just reading.

    6
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Pm aku di Whatsapp rul.. nanti aku ajar caranya

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD
    Azie selalu g situ ke?

    Azrul kena try bro. kalau tak sedap share sini.

    Faris nk tunjuk macam mana sudah dalam perut 2 hari lepas 😂
    boleh search kt IG atau Twitter 
    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ONG JUAY SEONG
    I plan to buy "pi33a and more" in grab food , one regular pizza + 2 water + 2 bread at 21.90 plus 2 donut about 30+
    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    bukan masakan mak ke paling sedap? haha

     

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Statement Rashid ni, menusuk kalbu 😆

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD IZUAN HAFIZ BIN ISHAK

    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD masakan mak no1.. "Free" pulak ibarat menambah kesedapan... TAPI kalau Mak buat suprise (kira free jgk la) masak makanan fevret kita itu paling heaven...haha

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FD ZAH HANI BINTISULAL IAN

    Bila nak dapat baucer dominos ni. Lapar pizza dah😁

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    Hi korang 👋. Sorry sgt sgt for the long wait for the vouchers. First batch of vouchers akan di email this week.InsyaAllah. Love you all! 💖

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    FAHIM ANATIBINTI SULAIMAN grabfood but can use it for Dominos :) 

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF
    hi zulfarzly.jgn risau sini tiada kroni.kita semua keluarga besar yoodo.asalkan anda aktif di sini.ganjaran menanti anda👍
    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FAHIM ANATIBINTI SULAIMAN

    komen dan engage selalu zulfarzli. nanti dapat baucar watson haha

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Shahrol, kalau takde Dominos boleh cuba cara ni. Post kat group Whatsapp atau telegram Yoodo. Mungkin ada yang nak beli voucher tu dengan anda. Kalau nak jual cepat, cuba jual murah sikit. Contoh RM27. Atau pun, jual kat saya je 😆
    Satu lagi, jual/ bagi free kat keluarga atau kawan kawan awak 😊

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SHAHROL BIN JAMAH

    Siapa nak, ambik la... Sy kasi free je... Tp x reti mcna nak guna.. hehe

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOO LYE HENG

    Sepatutnya takde masalah untuk Shahrol klu voucher Grab walaupun di Sarawak .... bolehlah order roti canai ke, nasi ayam ke, mcd ke, kfc ke ... haha.

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD
    dh selamat telan Butter Chicken Jibril 😋
    thanks yoodo & staff
    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager
    Rashid, before this selalu gak order kat grab food. mahal skit la. tp x pernah gie mkn kat sana. mmg sedaaaaaaaaaap!! 
    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager
    all da names listed tunggu voucher next week k 🙈🥳❤️



    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOO LYE HENG

    Wah, ada nama saya. Terima kasih, Yoodo!

    Tahniah semua yg menang 🎉

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Alhamdulillah... Congrats semua 😊

    2
    Comment actions Permalink
  • alhamdulillah tahniah semua...

    foo lye heng , iqbal dh naik superuser, kami as superuser tiada nama tersenarai pun xpe , dahulu kn user2 lain dlu bg smua rasa sama2 n dpt sme2😊 agar kita semua dpt memeriahkan lg community yoodo ni, kami dahulu kan anda semua , jangan iqbal merajuk sudah la😆

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Amirul cakap macam ahli politik 👍🏻😆

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SIM ZHAI LUN

    Thank you, Yoodo.

    Congratulations to all the winners. 🎉🎉🎉

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Hi Zulfarzli.jangan risau.bulan ni masih ada reward utk pengguna yoodo.cuma perlu aktif di sini.post apa saja dan dan jgn lupa komen dekat thread yg lain juga.semoga berjaya!

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG PENG PIAW

    Congratulations to all the winners.

    Boleh order chicken wings.

     

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Amirul dah dapat restu semua. Ok, next pilihanraya, boleh kita semua tukar lokasi ke Cameron 😆

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FAHIM ANATIBINTI SULAIMAN

    alhamdulillah..tahniah semua yang menang 🤗

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Syukur kita dah ada wakil rakyat.. nanti boleh usulkan cadangan di parlimen

    2
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.