TNG 2.0

Comments

201 comments

  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF Moderator
    hot thread oppa
    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA Rising Star

    pisang goreng tu

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI Superuser

    Nanti ada lagi untuk CNY.. Memang pandai buat Duit TNG

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN Superuser

    Takde ke Sin Chan yang tunjuk punggung? 😂

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN Superuser

    Smart ooo... Kalau leh letak gmbar sendiri lagi best ...😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Nice! thread baru.. tq oppa 

    Bal.. laju sampai kad tu

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD AMIRUL SYAZWANBIN MOHAMED REZAL Superuser

    mantap bal , smlm sy nk beli dh , masuk payment xboleh bayar sbb dlm e-wallet xde credit , sy topup then bt semula sold , wakakakakka

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA Rising Star

    Tak lepas tu oppa Shinchan tunjuk punggung hahah

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FAHIM ANATIBINTI SULAIMAN

    yang tag tng gambar biskut tu comel. kalau ada bentuk lain banyak sikit pilihan comel2 haha

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOO LYE HENG

    wah, thread baru 😍

    tahniah, IQBAL ... sy pun dah dapat kad sy, ambil masa 2-3 hari juga .... sy beli pada 12.12 ... 😃

    MUHAMMAD AMIRUL SYAZWANBIN MOHAMED REZAL .... payment hanya boleh pakai TNG ewallet ... so kena topup RM14.90 siap2 ...sbb stoknya cepat habis.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOO LYE HENG

    WANDY, print sticker gambar sendiri, lekat saje kat kad ... haha.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN Superuser

    Ada personalised credit card, kenape takde personalised tng card? 😂

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF Moderator
    dapat tukar maybank debit card theme mufc pun dah happy😆
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF I punye pun MU! hehe

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF Moderator
    cayalah azie.ggmu!!
    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    Ala comel nye Shin Chan touch n go! NAKKKK! 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Macam mana nak dapat tu, kena request tak?.. bulan yang lepas tukar debit kad Maybank dapat yang gambar cherry 🍒 tu juga hahaha

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Azie.. dulu ada kad TNG collab ngan Yoodo, tapi limited edition susah nak dapat.. taknak buat lagi ke?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FAHIM ANATIBINTI SULAIMAN

    bolehla next merch buat kad tng

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI boleh request. You tanya diaorg ada stock lg tak yg MU debit... kalau ada sure diaorg bg. Haritu I mintak. haha

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI YE KE?! WAH I PUN NAK CAMNI! Nanti I tanya Jeff!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Ni Azie

     

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI Superuser

    Azie pun tak ada kan.. memang limited.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    Dah takde la gang Touch n Go Yoodo tu. 😥

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    alaaaaaa.. Tq azie

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    Haha... yg tu limited edition utk last year

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG CHONG GHEE
    siapa penah dapat TNG yoodo ITU. boleh share photo?
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU Superuser

    Hi NG CHONG GHEE, saya ada. Nanti cari dalam kereta.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU Superuser

    May be Yoodo can start give TnG limited edition card again.

    1
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.