My yodoo no service since 01.12.2022

Comments

8 comments

  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Selamat petang Husni. 

    Ni yang report dalam Telegram tu ye? Kalau ya.. SU @WONG MENG JIAN dah tolong forwardkan tiket number saudara kepada Yoodo team. Semoga membantu..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HUSNI BIN YUSOF
    telegram??? saya xpernah report kt telegram.. sy report direct to yodoo agent thru live chat.. berharap sgt2 mereka boleh expedite secepat mungkin.. dah berpuluh report sy submit.. tp still no progress.. 
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG RUI BIN

    Boleh juga whatsapp 011-56222222 utk follow up.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Ooo bukan eh, saya ingat orang yang sama.. btw seperti Fong Rui Bin share diatas tuan boleh follow up balik dengan khidmat pelanggan Yoodo ya.. semoga masalah tuan dapat diselesaikan segera.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HUSNI BIN YUSOF
    ok thanks ye for suggestion.. setiap kali follow update dr diorg 'kami masih menunghu respond dr tech team, nanti kami push them to expedite'.. huhu
    jawapan yg tak membantu dr team yodoo
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Sama-sama.. dan maaf atas kesulitan yang dialami tuan Husni.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN

    Oh my god, ada nombor ticket support tak?
    Kalau ada, sila bagi kami nanti forward kepada relevant department ya.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HUSNI BIN YUSOF
    1108984 this report number je yg masih open... report-report yg lain semua dh status closed and resolve... i pun xphm.. sedangkan issue masih xresolve.. my phone still tak ada signal.. nak port out tak berjaya.. xtau apa masalah yodoo.. thanks ya wong meng jian.. 
    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.