Penggabungan CelcomDigi

Comments

7 comments

  • Avatar
    theJeff Yoodo Staff

    hi MOHD WAFIUDDIN BIN ALI, selamat datang ke komunity yoodo!

    Dah banyak kali dah komen pasal info ini. Understand semua pengguna pun nak tau apa akan jadi. I pun guna Yoodo jugak! Whole family! haha

    No New News, same info je. Basically semalam First Day CelcomDigi. Meaning Yoodo either kena jual atau tutup by Aug 2025. Mmg lama lagi, so let's see how it goes and hope for the best ya :)

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Nur ain binti othman

    Harap2 Ada yg beli.. Rugi kalau yoodo tutup.. User pun bnyk dahhhh

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF
    ada masa beberapa tahun lagi.tunggu pengumuman rasmi dari pihak yoodo
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD WAFIUDDIN BIN ALI

    theJeff haha..sorry bos kalau ni yang keberapa ratus kali..haha
    kita bukan apa, nak guna lama Yoodo ni. even its not perfect, its still fulfilled our data needs.
    peace yo..

    Nur ain binti othman Tula..berharap yg sama. pasal telco lain nampak sama each others. Yoodo je exceptional. nak elakkan back to postpaid sebab mahal cost/GB, dulu ambik pun masa prepaid lagi mahal dan nak fon free(konon). sekarang prepaid mcm Yoodo pun banyak option.so, proceed jela..ahaha

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD WAFIUDDIN BIN ALI

    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF roger bos. harap dalam tempoh sebulan ada good news la, stand out as independent MVNO or sub-brand to other non-CelcomDigi MNO.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN
    sabar je guys,

    manatau mungkin kerajaan baru boleh selamatkan nasib yoodo dijual kan.

    Kami doa je moga dipermudahkan.
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD WAFIUDDIN BIN ALI
    UP
    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.