Add-On for GoTo Meeting

Comments

26 comments

  • Avatar
    MOHD IZUAN HAFIZ BIN ISHAK

    Saya jarang gunakan tapi kalau Yoodo nak masukkan dalam pilihan apa salahnya... +1 vote dari saya...

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU Superuser

    Lebih banyak add-on, lebih bagus. +1 vote.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD WAFIUDDIN BIN ALI

    MOHD IZUAN HAFIZ BIN ISHAK terima kasih tuan support. mudah-mudahan yoodo sudi pertimbangkan.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD WAFIUDDIN BIN ALI

    BEH TONG YU terima kasih tuan. setuju, lebih banyak add-on, lebih meriah.saya sendiri dalam cycle sekarang ada 7 add-on bulan ni termasuk booster dan redeemed add-on. in terms of value, jimat banyak since saya guna highspeed plan.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    Thanks for the suggestion MOHD WAFIUDDIN BIN ALI! Good idea! πŸ‘

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Thanks for the suggestion... 1 upvote here :)

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD WAFIUDDIN BIN ALI

    thanks Azie. Just concern..hehe
    but its up to yoodo authority in the end.Β 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD WAFIUDDIN BIN ALI

    thanks SUZAIDEE BIN MOHD SHOM. let's support all good ideas/suggestions.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Kena banyak sabar Wafi. InsyaAllah Yoodo akan mendengar permintaan ini. Selalunya bila demand tinggi Yoodo akan usahakan. Contoh, add on terbaru Telegram. Sebenarnya dah ramai minta. Ambil masa yang lama juga baru ada dalam senarai. Yang penting 'it's never to late to join the game' πŸ˜†

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD WAFIUDDIN BIN ALI

    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM roger boss. setuju. kena terus letakkan thread macamni dekat top list. bila click header menu 'Community', thread macam ni akan selalu muncul..hehe
    mari meriahkan..lol...πŸ˜†πŸ˜†

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD WAFIUDDIN BIN ALI

    UP for those who on the same page with me 😁

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL Superuser

    park. untuk naik kan post ni πŸ‘ +1Β 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG RUI BIN

    Sokong.

    Gotomeeting ini dapat markah yang tinggi di Gartner review.

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD WAFIUDDIN BIN ALI

    UP 1 kali. sempena di tahun baru.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    I pun UP kan skali πŸ™ˆ

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF Moderator

    UP
    UP

    UP

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Jom support suggestion ni. Kta kasi high ranking. Oh ya, jangan lupa suggestion yang satu lagi tentang powerpass. Itu pun idea yang bagus juga πŸ‘πŸ»

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD WAFIUDDIN BIN ALI

    Terima kasih sobat2 semua. Terbaik πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL Superuser

    Wahh, cikgu Azie pun up kann post ni.. cerah masa depan thread ni. Heheheeh

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD WAFIUDDIN BIN ALI

    UP 1 KALI.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD HISYAM BINMOHAMED SUKURDIN
    done added. tq for ur sharing
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Kasi up guys. InsyaAllah Yoodo akan pertimbangkan πŸ‘πŸ»

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    TEW AH YEN

    Everyday meeting while eat karipap's

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Meeting sambil makan karipap. Macam office government ni πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD WAFIUDDIN BIN ALI

    hahaha..meeting government adalah sebuah majlis. bukan perjumpaan balai raya.

    sekarang gotomeeting prefer guna app GoTo. user gotomeeting akan dinasihati bertukar ke app GoTo ni.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Saya dah lama tak buat online meeting. Sekarang dah kembali pada jumpa secara berdepan. Terutamanya meeting dengan client. Saya prefer berdepan. Tapi unuk kelas, masih lagi ada yang secara bersemuka dan online.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.