Comments

26 comments

  • Avatar
    BEH TONG YU

    That's a bad news. Anyone try buy and pay later service?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    Ala why Shopee WHY?! I use Shopee pay later during sales

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Makin teruk shopee ni.tapi pelik sales tetap meningkat setiap bulan

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    Azrul, betul tu. Nampak mcm Shoppee doing better dari Lazada. And mmg ada categroy brg diaorg lg murah compare with Lazada. Tp kenapa diarg buat camni? 🤨

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    dulu xda caj kan azie.. kecuali yang ansuran tu

     

     

     

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Azie Community Manager

    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI betul betul tu... diaorg takde caj even for ansuran. Tp skang diaorg nak charge processing fee pulak. Shopee paylater is convenient la for me time sale. sbb kadang kadang tu bila dh top up credit x cukup  😂 tp dgn service charge ni akan menyusahkan customer

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Tak pernah pakai pay later. Totally against any credit terms. Anyway, dah lama tak pakai Shopee. Sekarang banyak pakai Lazada atau beli direct dengan seller. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Ya, tidak pernak guna service ini juga. Selalunya saya guna credit card atau shopeepay saja.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD
    bye² dah BNPL. kalau 0% masih layanlah nak support. bila dah mula kenakan cas %. 👋
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    Is time for shopee to take back all the discount given.. Running dry already.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ONG JUAY SEONG

    dulu freeship + coinback , i beli banyak di shopee .

    sekarang freeship atau coinback , i kurang beli di shopee , hanya tunggu yang kedai ada bagi rm5 voucher .

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF
    dah xbest sopee skrg.dah jarang guna
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Time PKP ok la. Terutama yang makan gaji... Lepas meeting, shopping therapy kat Shopee 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    aku lg suka scroll shopee atau lazada berbanding IG, twitter & lain2 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Betul Rashid. Aku pun tak tahu apa la yang orang suka sangat kat TikTok 🤪

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    shopping dekat tiktok la skrng..selalu kna bagi  free shipping ..kdg2 bayar 2rm ja for shipiing

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Lepas covid ni dah kurang online shopping. Banyak online platform pun sales dah tak macam masa Covid.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    tiada tik-tok. jadi tidak tahu menahu

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Sama la... saya pun begitu juga... tiada tiktok :)

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Try la tiktok shop.dlm nie x semesti nya ada gelek2...haha..ada juga info dan hal2 yg bagus ..

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF
    belum ade keberanian nak install tiktok.haha
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG PENG PIAW

    Saya pakai iprice.my

    Mana murah mana beli.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Ye la tu Azrul... Mesti ada account tiktok.
    Betul wandy, tiktok ni kalau kita banyak tengok gelek, gelek la yang keluar kat feed kita. Walhal, banyak juga content content menarik dan ilmiah dalam tu

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF
    walaupun suzaidee sering kali meracuni fikiran dan bercerita tentang kebaikan tiktok namun saya takkan terpedaya dgn janji manismu itu😂
    0
    Comment actions Permalink
  • awal lg rashid nk uninstall shopee , hujung tahun bnyk sales best2 confirm murah2🤭
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF
    amirul shopiholic.tiap2 bulan soping masa sale.tunggu 11.11 pulak ape promo menarik
    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.