Do Community members get any benefits for being active members?

Comments

86 comments

  • Avatar
    MOHD KHOIRUDDIN BIN MD AKHIR

    Hi..i'm newbie..
    X tau pulak ada mcm2 kat sini.. Mcm best je

    6
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Prnh dpt. Sticker, payung.. Baju ...coming soon...

    5
    Comment actions Permalink
  • Nice

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    nice

     

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Permanently deleted user

    Hi Eng Seng, welcome onboard.
    Yoodo meetup coming aoon, stay tuned.

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG YUEN SERN

    Welcome to Yoodo! Stay active in the community and also participate in contests to win prizes.

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG WENG KHONG

    Lol. Jeff sound like godlike since he is everywhere. Alright I will open a new session for this suggestion then.

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    CHEW XUAN JIA

    Loving this community concept!

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    theJeff Yoodo Staff

    Hi ENG SENG welcome onboard!

    Yes, definitely is in the plans. We're very new, the initial stage is to get the product up and running, letting more people know about us and work closely with the users who are onboard in making Yoodo, even better!

    So yes, more exciting stuff to come in the future =D

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    PUTERI DALLIA BINTI GHAZALI

    Assalamualaikum.. im newbie.. hope dapat beri tunjuk ajar.. sharing2.. sama2 dpt manfaat.. yoodo the best.. 😘

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG WENG KHONG

    my suggestion to make yoodo hot like a pan cake will be approaching to university students. Yoodo team may consider to do a road show inside university campus during new student registration day or graduation day. University student will definitely support yoodo since yoodo by itself is a smarter ay for use to control their need and expense on mobile plan.

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMMAD ARIFFIN BIN ABDUL RAHMAN

    Yes bro, Jeff is everywhere. But it's nice to open new thread in the proper section. ☺️

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    theJeff Yoodo Staff

    welcome onboard PUTERI DALLIA BINTI GHAZALI! :D

    FOONG WENG KHONG great to see this suggestion! We were so close to doing that this year, but cost wise it wasn't feasible! Truly hoping we could do that in 2019, I'm even thinking we should host 'games' and maybe bring influencers etc along that people would love to meet and interact with! *fingers crossed*

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    LOH JIK NEN

    NAZRIEN Currently community name is according to the sim registered name. Nickname/display name is not available now.

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    LOH JIK NEN

    ENG SENG I guess u refer to RM20-20GB. 

    Just wait patiently. Yoodo is working for better deal requested by us. 

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Hi Amirul..awak dah memang berada dikomuniti sekarang ini sebagai ahli atau pengguna Yoodo selama ni :)

    Jangan keliru...'komuniti' bermaksud sesuatu tempat dimana semua individu berkumpul sebagai tempat perhubungan diantara satu sama lain. Seperti lain2 telco atau entiti lain..Yoodo juga mewujudkan komuniti rasmi ini dimana kita semua pengguna mahupun bukan pengguna mendapatkan connection dari bermacam sudut seperti informasi, perkhidmatan, kemudahan, dan lain2.

    Yang specialnya dan kelebihan kepada pengguna Yoodo sendiri khususnya juga tanpa mengira pengguna lama atau baru, Semenanjung mahupun Sabah/Sarawak, Yoodo bermurah hati memberi keistimewaan seperti ganjaran, hadiah, serta penghargaan buat pengguna2 Yoodo yang melibatkan diri dalam komuniti khasnya untuk mereka yang aktif. Jangan salah faham maksud aktif tersebut :D, aktif bukanlah sekadar pandang dan dengar sahaja tanpa sesuatu penglibatan. Aktifkan diri dengan sesuatu yang produktif seperti berforum, sembang bual hal yang relevan, berkongsi idea' pendapat' cadangan, menolong ahli2 komuniti serta pengguna Yoodo yang lain.

    Sebab tu kita lihat dan tertanya..ehh macam mana dia dapat hadiah?? Bagaimana? Kenapa?? dengan pengguna2 yang dapat hadiah dari Yoodo komuniti...jawapannya ialah seperti yang saya jelaskan diperenggan ketiga :D

    So jangan segan2 atau kekok dalam komuniti Yoodo ni ya, jangan malu sebab > "eh English aku fail la", "ehh aku baru guna Yoodo sehari lah", "ehhh nanti diorang kutuk aku bagi idea noob la"...aiiiisshhh jangan gitu, semua dalam komuniti Yoodo ni semua sporting/open minded. Teruskan aktif bersama komuniti Yoodo ok 🤗 Thanks !

    3
    Comment actions Permalink
  • tq DENJAYNAVEER atas perkongsian maklumat tersebut, sngat bermanfaat dan senang difaham, tiada lama tiada baru kita semua sama cuba beza ilmu, bnyak2 terima kasih kerana sudi menerima saya didalam komuniti ini, kita semua sama , kami semua pengguna yoodo, go yoodo go, teruskan maju dngan rakan2 yg sporting dlm komuniti mahupun luar komuniti, tq again denjaynaveer

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAM AD NUR AZIZIH BIN ABDULRAIS

    haha.. lucu pula "ehhh nanti diorang kutuk aku bagi idea noob la". selalu main sebut ja noob, budak noob la. tapi saya tak tau pun apa maksudnya. bunyi ja macam lucu kalau sebut noob. sampai kembung pipi menyebut noob.

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    LIM ZHENG YANG

    Nice work

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    theJeff Yoodo Staff

    Thanks! :)

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SYAHRIZAN BIN ISMAIL

    Very nice..thank you for share 😎

    2
    Comment actions Permalink
  • Nice

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    LIM ZHI WEI

    Very noice

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FAIZUL BIN MOHD DOM

    Macam macam ada....💰💪

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    AHMAD KHAIDHIR BIN JUSOH

    kemah laaa

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMMAD ARIFFIN BIN ABDUL RAHMAN

    Jangan malu jangan segan, jom kita berkomuniti 😘

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    AHMAD KHAIDHIR BIN JUSOH

    good community

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMMAD ARIFFIN BIN ABDUL RAHMAN

    Yup... Betul tu AHMAD KHAIDHIR BIN JUSOH

    #Yoodoitbetter

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Permanently deleted user

    Terbaik Yoodo

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    AHMAD KHAIDHIR BIN JUSOH

    terima kasih

    2
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.