Berita terkini: Pembangunan e-sport Malaysia

Comments

6 comments

  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Nice... Bagus juga ada berita yang menunjukkan Yoodo masih aktif dalam esukan. Ramai BBNU mesti dah lupa nama Yoodo Gank dan juga Yoodo beberapa musim lepas adalah telco rasmi MPL Malaysia. 
    Profile pic saya masih guna gambar skin PUBG Yoodo 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Betul dee.. bukan setakat PUBG, misi Yoodo dalam menyokong pertandingan kompetitif yang lain samada penganjuran dan penajaan dan berkolabrasi dengan banyak team e-sport menunjukkan kesungguhan Yoodo dalam industri ni... Terima kasih Yoodo!

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Saya berpeluang sekali pergi tengok PUGB tournament yang ditaja Yoodo. Masa tu baru start layan PUBG. Sesiapa yang ada jersey Yoodo Gank (ori ya 😆) simpan la. Barang rare tu 👍🏻

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Best la dee.. aku tiada baju tu :( .. baju in-game je dapat, tu pun 60 hari je tak silap haha

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Biasa la tu dalam peperangan. Lupa nak on safety... tertekan trigger 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    jom... roger je 😆

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.