How long will this campaign run? 

Comments

12 comments

  • Avatar
    IQBAL

    Baru ingat yang campaign ni masih lagi on going ...

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HO CHIEW KIM

    Yah totally forgot got this.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Hahaha... Now that we remembered, aaahh I don't know to secure my win with this campaign. Because its so random. Hmmm.. May the luck be with us.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    All the best semua... memang pilihan pemenang secara random ni 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Bermaksud, habis MCO, Habis campaign ni. WooooooW
    Ada orang yang kerja dalam yoodo ni boleh nampak masa depan ke?

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    tak sangat. sebab PKP ni memang akan bakal sambung lagi. tak akan lah nak turunkan kes drpd 6-8k sehari terus ke 1-2k dalam masa 2 minggu. KP kesihatan pun cakap makan masa 4 bulan untuk landaikan lekuk tu. 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Betul point Rashid tu. PKP tahun lepas pun ambil berbulan bulan. Itu pun masa tu kes harian tak tinggi macam sekarang

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Saya yakin rakyat Malaysia dapat tangani masalah ini bersama-sama..
    Di mana bumi dipijak, di situ langit dijunjung.Tanah tumpahnya darahku. Malaysia!!! Malaysia!!! Malaysia!!!

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Negaraku
    Tanah tumpahnya darahku
    Rakyat hidup
    bersatu dan maju

    Rahmat bahagia
    Tuhan kurniakan
    Raja kita
    selamat bertakhta

    Rahmat bahagia
    Tuhan kurniakan
    Raja kita
    selamat bertakhta

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Tomorrow last ~

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG CHONG GHEE

    yah esok last dah...

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Harap pemenangnya di antara kita ♥️♥️♥️

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.