What can I use my Yoodo wallet for?

Comments

8 comments

  • Avatar
    IZZUL AKRAM BIN ZAKARIA

    Can guide me, how to make payment bill

    -6
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    lynfunks Community Manager

    hi IZZUL AKRAM BIN ZAKARIA, Boleh rujuk kepada live chat kita dan agent kita boleh membantu. Dalam app/website just scroll sampai bawah ada option untuk live chat :)

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SAKINAH BINTI ISMAIL

    Macam mana nak minta refund semula ... dua kli minta sim tpi x ley activekan .. saya nk kekalkan no lama ... ingt sim ni membantu tpi langsung membantu ..

    0
    Comment actions Permalink
  • macam mana nk refund balik

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI Superuser

    Live chat can help. Do talk to them.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMAD AZMEER ZAFRI BIN

    Sim saya tak dapat di active kan , tapi duit dalam ada lagi tu huhu

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    LEE KOK SIN

    saya nak krim balik duit didalam account yoodo saya,di dalam ada RM18,tolong bagi saya tahu how to refund

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HO CHIEW KIM

    Hi LEE KOK SIN.. Duit dalam Yoodo app tak boleh kembali.. boleh guna untuk beli plan yoodo saja. 

    Tapi boleh cuba live chat.. Scroll ke bawah..

    1
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.