How do I redeem the free 1GB Data?

Comments

66 comments

  • Hai, saya dah update apps yoodo and dah dapat 1gb MCO free data. Tapi hari ni data free tu tiada.. walhal saya dah redeem sebelum ni, dan hari ni tiada lagi butang redeem tu.. kenapa ya?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD AKHBAR BINABDUL HAMID

    Mula mula ok je.. auto renew 1gb redeem data, skg ni nak kena redeeem hari2 kalau lupa makan data sedia ada. Pandai yodoo mengelat.. tak macam redone sekali redeem je, hari berikutnya Auto redeem. Agak kecewa yoodo buat macam ni dekat user demi keuntungan.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAM AD NUR AZIZIH BIN ABDULRAIS

    Hai MOHAMAD EQKMAL SYAFEEQ sila update Yoodo app ke versi terkini. Yoodo dah tukar tak jadi bagi weekly free data. Yoodo bagi data free setiap hari tapi kena redeem untuk dapat free data tu.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG SZE CHEAN

    As of today, all Telcos supposed to offer free 1GB applicable for 24 hours. Any chance this will be automatically done by Yoodo instead of requiring customers to push to renew and ending up with tonnes of email?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG SZE CHEAN

    As of today, all Telcos supposed to offer free 1GB applicable for 24 hours. Any chance this will be automatically done by Yoodo instead of requiring customers to push to renew and ending up with tonnes of email?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG SZE CHEAN

    As of today, all Telcos supposed to offer free 1GB applicable for 24 hours. Any chance this will be automatically done by Yoodo instead of requiring customers to push to renew and ending up with tonnes of email?

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.