What is the Supporting You Through COVID-19 Initiative?

Comments

19 comments

  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    Thanks Yoodo.All Stay in house and watch iFlix or what ever platform.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    Ads

    -1
    Comment actions Permalink
  • Terbaik dari Yoodo. 

    0
    Comment actions Permalink
  • How to claim this free data

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HO CHIEW KIM

    Auto..Make sure your line is active. Then will get...

    1
    Comment actions Permalink
  • Akan ditambah dalam plan data sedia ada MUHAMMAD ADAM DANISH BIN MOHD ANIS.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BOON EE HAN

    Previously i do not have any data plan. How to claim the 1gb?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    KHAIRUL AUNI BIN MUSTAPA

    macam x dapat je

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD AKHBAR BINABDUL HAMID

    Mula mula ok je.. auto renew 1gb redeem data, skg ni nak kena redeeem hari2 kalau lupa makan data sedia ada. Pandai yodoo mengelat.. tak macam redone sekali redeem je, hari berikutnya Auto redeem. Agak kecewa yoodo buat macam ni dekat user demi keuntungan.

    0
    Comment actions Permalink
  • Hai MOHD AKHBAR. Terima kasih atas pandangan anda tu. Bagi saya tak ada masalah nak redeem tu. Lagipun free data Yoodo boleh pakai 24 jam kalau redone punya hanya valid 8am - 6 pm. Cuma kita kena usaha sikitlah untuk redeem. 👍👍👍

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HO CHIEW KIM

    Will this be continue until end of the year as announce yesterday by GOV. We will wait and c. 

    1
    Comment actions Permalink
  • Mari tunggu pengumuman rasmi dari Yoodo.👍👍👍

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMAD KHUZAIZIEBIN MUSA

    Dapat redeem untuk 3 hari berturut je 1gb free data ni.. masuk hari keempat, tak dapat redeem lagi.. dekat selection utk buy free 1gb data tu dah tiada. Kenapa ya? 

     

     

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    theJeff Community Manager

    hi MUHAMAD KHUZAIZIEBIN MUSA, boleh try update yoodo app ke yang latest version, lepas tu try lagi :)

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD ABDUL HADI BIN ISMAIL

    Macam takde guna jer bagi free..sbb tak boleh guna utk social media,gaming,video streaming dan music streaming..HAHAHAHAHA...pandai Yoodo menipu

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    KU MARHISYAM BIN KU MAT DESA

    After activated 1GB free data, it still using my monthly data. It's not support FB, or YouTube, or browser.... Then... It's not free!!! Yoodo chitting???

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    Hi. The free 1gb is only for education and productivity app. FB and social app is not included. This is the direction from gov..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    KU MARHISYAM BIN KU MAT DESA

    Oh... That's why la... Thanks for the information. However, untill now for me Yoodo is still the most practical and the best... Keep it up...

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    KU MARHISYAM BIN KU MAT DESA

    Oh... That's why la... Thanks for the information. However, untill now for me Yoodo is still the most practical and the best... Keep it up...

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.