What is the 20GB for RM20 Promo?

Comments

23 comments

  • Avatar
    KUAN SEVI/ LING

    Not able to select 20GB

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NURUL ASYIQIN BINTI RASIDI

    Takde pun ? No option to select 20gb

    -3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NURUL ASYIQIN BINTI RASIDI

    Takde pun ? No option to select 20gb

    -1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

     

    Cik Nurul update dahulu aplikasi Yoodo ke versi terkini, dan cari 20GB ikut dalam gambar screenshoot yang saya bagi dibawah NURUL ASYIQIN BINTI RASIDI

     

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NURUL ASYIQIN BINTI RASIDI

    Hi en denjaynaveer. Sy dah update latest version . Dah reinstall semula juga . But masih sama . Takde option 20gb

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Boleh Nurul share gambar tak

    Cara upload gambar, login akaun Yoodo cik dengan apa² browser yg ada dalam phone, pastu switch ke desktop dan dalam komen ada option untuk upload gambar

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NINA BINTI SAIRUDIN

    It's between 2 & 5. Please do remember that this is a base plan offer. Bukan booster. Tapi blh renew plan anytime. Cuma yang sakit, kalau dah beli calls + sms, bila kita renew plan utk data rm20, calls + sms yg lama tak akan carry forward. Dan kene beli lagi.

    Loophole; reg sim no baru utk data plan sahaja. Sim lammaa hanya utk calls + sms.

    4
    Comment actions Permalink
  • Pilihan yang bijak tu NINA BINTI SAIRUDIN

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi Nina long time no see...saya belum langgan lagi promo baru ni , masih tinggal baki berapa hari lagi plan lama. Tapi terfikir juga pasal tu, kalau habis data asas tapi baki kuota call masih banyak, so alternative lain kena ada dua sim untuk masing² data atau minit...kebetulan ada dua sim Yoodo juga sekarang ni, so akan guna cari ni kemudian :D

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NINA BINTI SAIRUDIN

    I only pop up when it's important only 😉

    Im glad we can renew our plan anytime. Cuma kene bijak pilih.

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NOR AZMAN BIN BACHOK

    Pakej ni, jika dipilih, akan kekal sampai bila² ke atau bulan ni sahaja?

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Untuk sebulan

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    OCTAVIA LEE AI MEE

    I pay rm40 for 10gb + 60 minit call, now how can i get this promo?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Octavia...on the apps, go to Choose plan > slide to 20GB/RM20

    More details: https://www.yoodo.com.my/the2020/

    1
    Comment actions Permalink
  • Already buy the 10gb + 60 minit call plan OCTAVIA LEE AI MEE? If Yes, just use it until finish then you can immediately change your plan and buy promo 20GB+RM20.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMAD NIZAMBIN ABD AZIZ

    Kalo beli plan 20GB for RM 20 masih alan dapat free 20GB seperti plan sebelum nie

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMAD NIZAMBIN ABD AZIZ

    Kalo beli plan 20GB for RM 20 masih alan dapat free 20GB seperti plan sebelum nie

    0
    Comment actions Permalink
  • Kalau beli plan 20gb=rm20 ni tak dapat dah free 20gb tu. Promo free 20gb tu dah tamat MUHAMAD NIZAMBIN ABD AZIZ. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Does the promo of getting free 20gb when we purchase at least 10gb is still valid? I thought i read somewhere that day it'll be valid till may if im not mistaken. So if i buy 20gb of internet data will i get 20gb only or 40gb??

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi Wan Nur Faiz the old promo is ended & not valid anymore.

    Yoodo have new promo now. Feel free to open the link to find out more: https://www.yoodo.com.my/the2020/

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NUR ADIBAH BINTI AHMAD ASRI

    Kalau saya beli promo 20gb ni skg, harga ni valid sampai 31st may saja ke? Means, bulan 6 nanti harga untuk 20gb akan berubah kepada normal price?

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NORMAN BIN AMIN

    Apa konsep yoodo nih bayar baru guna ke dan apa konrak ke cmne

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NORMAN BIN AMIN

    Apa konsep yoodo nih bayar baru guna ke dan apa konrak ke cmne

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.