Is there an emergency number I can call if I have no data access?

Comments

12 comments

  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    Hi. Does that mean using yoodo app chat? And Yoodo app already white listed?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD. ZAMI BINZAINUDDIN

    dari malam tadi sampai pagi ni line tak ok !! kawasan tasik biru kundang sg.bulo . plan aku ambil mahal punya bukan murah . tp kenapa line internet mcm jahanam?

    -1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD. ZAMI BINZAINUDDIN

    dari malam tadi sampai pagi ni line tak ok !! kawasan tasik biru kundang sg.bulo . plan aku ambil mahal punya bukan murah . tp kenapa line internet mcm jahanam?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IRWAN BIN SAGAP Superuser

    MOHD. ZAMI BINZAINUDDIN kalau masalah network ni, boleh terus buat aduan kepada Yoodo live chat atau pun submit a ticket.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD HAZRI BINNASARUDDIN

    "even without a data plan, you can still access the app and talk to a Yoodo team member". Can someone clarify, does this mean Yoodo app does not use up our data allocation?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IRWAN BIN SAGAP Superuser

    Kalau takda data plan, akan guna basic internet 64kbps. Tapi macam sangat slow. Rasanya Yoodo app pun pakai data kita. Ada juga user yang request untuk whitelist yoodo app tapi belum ada lagi setakat ini.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMMAD ARIFFIN BIN ABDUL RAHMAN Superuser

    Yoodo app sudah diwhitelistkan. Tapi semacam ada problem yg buat mcm x seperti yang kita harapkan. Dh lama x rasa kuota habis, jd x tau skg mcm mana. Kalau dulu data habis masih boleh beli add-on walaupun loading lama.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    Can calarify... yoodo app dah whitelist?...macan takada pun......

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IRWAN BIN SAGAP Superuser

    Good news if already whitelist yoodo app. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HO CHIEW KIM

    Baru try. Tak boleh pun.. Belum whitelist...

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MARISSA BINTI SAFRUDDIN

    What should I do if I cannot add more for my plan?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMMAD ARIFFIN BIN ABDUL RAHMAN Superuser

    Hi, what do you mean by cannot add more? Can you give the details?

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.