Community

How many times can I purchase the 20GB data booster?

Comments

15 comments

  • Avatar
    TEH CHEE PANG

    If i have 2 Yoodo Sim Cards, i can buy this booster for each card?

  • Avatar
    WONG YUEN SERN

    Yes, you can. Remember to hurry as the last day of this promo is 30 Sept 2018.

  • Avatar
    MOHAMMAD ARIFFIN BIN ABDUL RAHMAN Superuser

    Unlimited booster, buy as much as you want but to remember, the booster ended when your plan cycle.

  • Avatar
    MOHD FARED BIN AHMAD

    dah beli rm20 booster 20gb.. tapi knpa tak update??

  • Avatar
    MOHD FARED BIN AHMAD

    dah beli rm20 booster 20gb.. tapi knpa tak update??

  • Avatar
    WONG YUEN SERN

    Dalam Timeline ada rekod "Purchased: Booster" dan dah dapat invoice dalam email? Mungkin boleh try tutup app, kill app process dan buka app. Atau restart phone?
    Kalau masih takde, boleh Live Chat dgn ejen Yoodo atau submit ticket utk semak knp tak dapat 20GB tu.

  • Avatar
    FAIZUL BIN MOHD DOM Superuser

    Hi Fareed, dah dpt 20GB anda?
    Pastikan anda cuba dahulu cara yg disyorkan shbt Wong spt diatas..
    Smg berjaya!!

  • Avatar
    KEE KWONG WEI

    20GB for 20GB promotion still on?

  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Yes.. last day of this promo is 30 oct. @Kee kwong wei

  • Avatar
    MOHAMAD IZZUL IKHWANBIN KHAIRIL

    Dah habis 40 ringgit...tapi data still tak ada...tak update.....bangang....hati panas no nak coll pon tak ada ......

  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    cuba restart hp MOHAMAD IZZUL IKHWANBIN KHAIRIL

    klu masih sama lagi elok repot dgn khidmat pelanggan yoodo melalui live chat/bicara langsung 9am-6pm, tapi dah lepas waktu boleh ajukan tiket dan nyatkan masalah, kemudian tunggu respon pihak yoodo pada esok hari melalui email anda untuk semakan dan bantuan lanjut.

     pergi laman bawah sekali dan cari seperti contoh dalam gambar ni

  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    My sim card just arrived and i cannot purchase the promo rm20 for 20gb,i press 20gb the price is rm48

  • Avatar
    MOHAMMAD ARIFFIN BIN ABDUL RAHMAN Superuser

    Hi there, promo 20GB at RM20 is at buy more option (aka booster). ☺️

  • Avatar
    SUNNY YAP

    If I buy 2 X 20GB boosters at the same time do I get 40GB until my next billing cycle? Or should I exhaust all data in the first add on before buying the second one?

  • Avatar
    theJeff Community Manager

    Hi SUNNY YAP, Boosters are valid until your plan expires. Regardless of the amount of Booster purchased. 

    Meaning, if you start your plan today, it lasts for 30 Days, and if you purchased 2 x 20GB = 40 GB today, it will last until your plan ends (which is 30 days later on this example).

    Hope that explains ;)

Please sign in to leave a comment.