Is the Yoodo app available for both Android and iOS devices?

Comments

5 comments

  • Avatar
    MOHAMMAD ARIFFIN BIN ABDUL RAHMAN Superuser

    For Yoodo app (android), when I click on link posted, it's load the website inside this app. When I done, I can't back to community page. I have to close and reopen Yoodo app to read other posts.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD YAZID BIN MOHD IDRUS Superuser

    Yoodo dah tahu hal ni, community tab macam bermasalah kalau kita tap link yg ada, tak boleh back melainkan terpaksa exit terlebih dulu.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMMAD ARIFFIN BIN ABDUL RAHMAN Superuser

    Huhuhu.. Slalu phone je kt tgn. Lappy on utk wat keje n layan movie je. Hahahaha. Tunggu update je la.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD SHARILBIN JUSOH

    Menyesal top up, seluruh Puchong dan shah alam aku pegi coverage only reached 0.00kb/s -0.30kb/s.
    Hampir bebulan dh mcm ni, serius kecewa,. Mula2 guna je 2 bulan laju. Mohon pencerahan. Handfone baru Vivo V11i kot. Now guna digi yg mana dulu lemah, now digi lg bagus dari Yoodo punya coverage.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi MOHD SHARILBIN JUSOH harap segera menghubungi khidmat pelanggan Yoodo melalui Live Chat dan laporkan masalah rangkaian yang cik alami.

     

    Cara untuk Live Chat:

    1
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.