Why can’t I access my account on the website / Yoodo app?

Comments

9 comments

  • nak tanya asal nak off auto renew tk boleh ? dia kata tak join server . nak topap yg baru pun tak lepas . please respond

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi NUR ADILLA SYAHIRABINTI AFFENDI, masih alami masalah tu lagi ?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Julia Yoodo Staff

    Hi NUR ADILLA SYAHIRABINTI AFFENDI dah hubungi live chat agent kami mengenai masalah ni? Minta segera berhubung ya, untuk pihak kami buat semakan langganan yang dibuat. terima kasih :) 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMAD RIDZUAN BIN HARUN

    Hai.. boleh ke saya nak buat pertukaran email dan password user?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi MUHAMAD RIDZUAN BIN HARUN, penukaran emel tidak dibenarkan buat masa ini. Tapi jika ingin menukar password akaun Yoodo boleh dilakukan bila2 masa hanya dengan melalui aplikasi Yoodo anda. Caranya hanya pergi bahagian Tetapan > klik pada nama anda > dan anda akan nampak "Tukar" disitu.

    Selamat mencuba ya, & jika sekiranya ingin bantuan lebih dan terperinci segera hubungi pihak Live Chat untuk lebih lanjut. Terima kasih

    0
    Comment actions Permalink
  • hye..kenapa jadi macam ni? “ your pots in request was rejected?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi MUHAMMAD FARID FAKHRUDDINBIN MANSOR segera hubungi pihak livechat Yoodo untuk semakan lanjut berkenaan status port in cik ya.

     

    cara Livechat:

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SAIFUL NIZAM BINOSMAN

    Cannot log in.... Invalid credential

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi SAIFUL NIZAM BINOSMAN, pertama kali pastikan alamat email dan katalaluan yang berdaftar dengan Yoodo adalah tepat. Tapi Jika lupa sila tekan "Terlupa Kata Laluan" untuk membuat katalaluan baru. Terima kasih

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.